Press "Enter" to skip to content

ЕСМ Топлификација Битола: неколку часа ќе биде затворен сообраќајот на “Крушевска Република“

ЕСМ Топлификација Битола известува дека поради изведување на градежни активности од страна на ЕСМ Топлификација Битола делот во касарната булевар “Крушевска Република“ ќе биди затворен за сообраќај на неколку часа. 

More from ВестиMore posts in Вести »