Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: битолчанка нападната од синот и поранешниот сопруг

Вчера на 1 февруари 2024 година во СВР Битола, 43 – годишна битолчанка пријавила дека во населба “Карпош”, таа и нејзиниот невенчан сопруг биле физички нападнати од нејзиниот син и нејзиниот поранешен сопруг, кои употребиле и тврд предмет.

Се преземаат мерки за расчистување на настанот.