Press "Enter" to skip to content

Огранок на партијата “Демократско движење на Изет Меџити“ и во Битола

Во присуство на координаторот за формирање за ограноците на партијата “Демократско движење на Изет Меџити“ чии престедател е Изет Меџити е формиран огранокот во Битола.

Се уште не се соопштуваат имињата на членовите на раководството на новиот огранок во Битола, а од партијата информираат дека тоа ќе го направат наскоро.