Press "Enter" to skip to content

“Лајонс Кабадаја“ од Битола ја предадоа донацијата од “Мовембер 23“ на Клиничка болница

Лајонс клубот “Кабадаја“ од Битола, преку своите претставници ја предаде донацијата на одделенито за урологија при Клиничката болница “Д-р Трифун Пановски“ во Битола, која се состои од комплети пижами и постелнини за одделението.

Донацијата е реализирана од собраните средства од хуманитарната акција “Мовембер 2023“ која се одржа во кафе-барот “Јагода“ од кои и беше поддржана оваа акција.

More from ВестиMore posts in Вести »