Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: 8 дневен притвор за лицето кое нападна сообраќајци

На 02.05.2024 година во околу 13.00 часот поради напад на полициски службеници при вршење на работи од областа на безбедноста во сообраќајот од страна на полициски службеници од СВР Битола врз основа на решение од Основен суд Битола спроведено е лице на возраст од 44 години од  Битола, на релација од Основен суд Битола до КПУ Затвор Битола за извршување мерка притвор во траење од  8 дена.

More from ВестиMore posts in Вести »