Press "Enter" to skip to content

НУУБ “Св. Климент Охридски“ – Битола со соопштение до читателите

Почитувани корисници,

Ве известуваме дека НУУБ “Св. Климент Охридски” – Битола започна со ревизија на библиотечниот фонд во текот на наредните неколку месеци.

Поради ова, може да има привремени прекини во нашите услуги. Ве молиме за вашето разбирање и трпение за време на овој процес.

Со почит, НУУБ “Св. Климент Охридски” – Битола