Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: опожарена сендвичара на Широк Сокак

На 20.05.2024 во СВР Битола, Б.Б. (44) од Битола пријавила дека на ул. “Широк сокак” во Битола настанал пожар во сендвичара.

Повредени лица нема, а пожарот е изгаснат од страна на Територијалната против пожарна единица Битола.

Увид бил  извршен.