Press "Enter" to skip to content

Нема викенд и нема трка од која АК ОЛИМП не се враќа во Битола без медал

Нашата Дарија Крстевска член на АК Олимп од Битола продолжува да реди успеси во оваа сезона за битолскиот атлетски клуб. На градската трка “Охрид Трчат“, на 5к, освои второ место.Со ова Дарија Крстевска само потврди дека станува збор за исклучително талентирана атлетичарка, по неколкуте пиедестали кои претходена претходните месеци. 

More from ВестиMore posts in Вести »
More from СпортMore posts in Спорт »