Press "Enter" to skip to content

Општина Битола: од понеделник од 19 до 24 часот физички препреки кај “Епинал“

Општина Битола ги известува граѓаните дека, од понеделник 10.06.2024 во временски рок од 3 месеци, започнува спроведување на одлуката за означување на условите и утврдување на режимот на сообраќај во централното градско подрачје, во терминот од 19.00 до 24.00 часот се забранува моторен сообраќај со поставување физички препреки на спојот на ул. „Димитар Илиевски – Мурато“ и ул. „Широк Сокак“ со што се овозможува безбеден пешачки сообраќај.
More from ВестиMore posts in Вести »