Press "Enter" to skip to content

Во Битола сончево и многу топло, температурата до 36 степени, UV=9

Денес, среда, 19 јуни, во Битола според прогнозите на метеоролозите на Управата за хидрометеоролошки работи, времето ќе биде сончево и многу топло со слаб до умерен ветер од променлив правец. Температурата во Битола до 36 степени. UV=9

Утре, четврток, 20 јуни, во Битола, времето ќе биде претежно сончево и многу топло со слаб до умерен. Температурата во Битола до 37 степени. UV=9