Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: опожарена куќа на “Јане Сандански”

На 04.07.2024  во СВР Битола било пријавено дека на ул. „Јане Сандански” во Битола, во напуштена куќа, сопственост на З.С.(68) од Битола, настанал пожар. 

Пожарот е изгаснат од страна на Територијалната противпожарна единица Битола, а повредени лица нема.

Увидот го извршила увидната екипа на СВР Битола.