Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Петар Мисовски: доаѓам во Битола во тимот на Бранче

На ревијалниот последен ракометен натпревар на Бранислав (Бранче) Ангелевски во неговиот тим ќе се појави и поранешниот голман на Пелистер и македонската репрезентација Петар Мисовски.…

ддф