Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Борче Марковски: на Фарски острови ми “фали“ семејството, пријателите и сонцето од Битола, се друго има и се работи крајно професионално (фото)

По две години работа во Фарски острови, како ракометен тренер, Борче Марковски се врати на заслужен одмор во Битола, а неговото присуство го искористивме да…

Совршен пролетен ден на Широк Сокак во Битола, саботна кафе-шема, од “Буре“, “Кафе кафе“, “Портал“, “Аеро“, “Јагода“… или од “Магнолија“ до Тумбекафе (фотогалерија)