Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Се црта авангарден мурал на зградата кај Шехерезада (фото)

Авангардната екипа на “Hybrid Minds Crew“ денес го започна цртањето на големиот авангарден мурал на здрадата од конплексот “Мавровка“ кој се наоѓа кај поранешна Шехерезада,…