Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Орелот од Бабин Заб Пелистерски патокази, низ текст и фотографии (11)

Подготвил: Драган Ристевски Централната поставеност на Бабин Заб не без причина овозможува највпечатливо доживување на најголемиот дел од масивот Баба Планина. Издигнат отспротива на селото…

.

Mission News Theme by Compete Themes.