Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Со концерт во Хераклеја завршија “Илинденски денови“, ФА “Тиквеш“ од Кавадарци најуспешна група (фотогалерија)

Фолклорниот ансамбл „Тиквеш“ од Кавадарци е прогласен за најуспешна фолклорна група која на републичкиот фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“ во Битола презентираше…