Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Изложба на копаничарско ателје “Пердика“, а повод нивното 25 годишно постоење (фотогалерија)

Копаничарско ателје “Пердика“ од Битола, по повод 25 години постоење синоќа во Магазата свечено отвори изложба на која беа претставени само мал дел од нивните…