Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Наместо вечерна, летна шема и полн со луѓе Широк сокак, есенско расположение (фотогалерија)

Природата како да си поигрува со нас. Лето, крај на јуни, а температури како за октомври-ноември. Цел ден дожд и атмосфера како да е есен.…