Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Дијаспора”

Наши деца, брат и сестра, репрезентативци на Германија во кошарка

Една случајна средба на натпревар на ветераните на Пелистер во кошарка, на двајцата ни врати многу спомени, од кошарката, од гимназија, од економско, од Прва…