Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Дијаспора”

Нова донација на брачниот пар Марија и Томас од Шведска во домот “Кочо Рацин“ (фото)

Денес на свечен начин беше во употреба предадена донацијата на брачниот пар Марија и Томас Русенгрен, наменета за домот за деца со оштетен говор и…