Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Продожен празничен викенд во хотел “МОЛИКА“

Опуштете се во убавините на природата и чистиот воздух со Вашите најблиски и искористете го идниот продожен празничен викенд во хотел “МОЛИКА“ Хотел Молика Пелистер/Hotel…

Александра Танатарец, раководител во сектор за наплата во СН Осигурителен Брокер: финансиската писменост e клучна за донесување здрави финансиски одлуки

Бимилк го прослави светскиот ден на семејството: НТЦ семинар за вработените и стручните лица од образовните институции со д-р Ранко Рајовиќ