Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Терасите на ресторан “Белведере“ и “Caffe caffe“ атрактивни за кафе-шема и храна

Oтворените терасите на ресторан “Белведере“ и “Caffe caffe“ се совршени места дружење. Сместена на плоштадот “Магнолија“ летната тераса на кафулето “Caffe caffe“  е омилено место…