Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Детски лудории во забавниот парк на ДТВ Партизан во градскиот парк (фотогалерија)

Во детскиот забавен парк кој се наоѓа пред Друштвото за гимнастички спортови, во градскиот парк, овие летни жешки денови е преполно од дечиња кои се…