Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Соопштение на ЈКП “Водовод“ – за начин на плаќање на сметки

Се известуваат граѓаните корисници на вода од ЈКП„ВОДОВОД“ Битола дека сметките и фактурите за потрошена вода можат да ги плаќаат покрај на пошта, благајната на…

Mission News Theme by Compete Themes.