Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Сашо Стојковски, сопственик на новата ТА “С Травел“: со искуство и квалитет до повисоки стандарди во туризмот

Од неодамна во нашиот град е отворена најмладата туристичка агенција “С Травел“, а нејзин сопственик е Сашо Стојковски, кој ни откри повеќе околу тоа како…