Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Соопштение од ЈП “Стрежево“, продолжен рокот за потпишување договори

Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола ги известува сите индивидуални корисници на вода за наводнување од системот на ЈП “Стрежево“ Битола дека заради настанатите временски услови…