Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Во петок отворен ден во “Кромберг и Шуберт“, поканети се сите од регионот

“Кромберг & Шуберт“ Македонија – Дооел Битола повторно организира отворен ден за сите оние кои сакаат да се запознаат со начинот на работа во компанијата.…