Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

На годишниот концерт на КУД “Илинден“златна плакета за Антонијо Димитровски (фотогалерија)

Синоќа во големата сала на Центарот за култура во Битола, која беше исполнета до последното место се одржа традиционалниот годишен концерт, кој се одржува пред…