Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Жирито на 26. ФАДФ “Камера 300“ одлучи за наградите, Гран-при за “Клучарот…“ на Љупчо Ристевски

Жири комисија на 26.Интернационален аматерски документарен филм „Камера 300“ кој го  организира Кино видео клуб “Студио Милтон Манаки“, го заврши жирирањето и одлучи највисоката награда гран-при…