Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Тарик Филиповиќ со својата монодрама “Ќиро“ ќе го затвори фестивалот

Вечерва во Народниот театар во Битола завршува 20-тото  јубилејно издание на Интернационалниот фестивал на монодрама  со изведба на монодрамата “Ќиро“ во која настапува хрватскиот актер…

Mission News Theme by Compete Themes.