Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Вечерна глаголица – вечерен азбучен маратон во Библиотеката

Работилница, насловена како Вечерна глаголи чекор назад – напред низ историјата се одржа синоќа во Националната установа Универзитетска библиотека “Св.Климент Охридски“ – Битола. За време…