Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Се одржа фестивалот на Франкофонски Театар

Традиционално и оваа година ОУ “Св. Кирил и Методиј“ го организираше Фестивалот на Франкофонски Театар.  Оваа манифестација секоја година се организира со поддршка од Францускиот…