Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Вечерва битолскиот театар го слави 73 роденден

Додека се поставува овој текст на порталот http://bitolanews.mk  во преполната сала на Народниот театат во Битола со премиера на претставата „Крвави свадби“ од Федерико Гарсија…