Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Концерт на руското-културно друштво “Славјанка“ со изведба на руски и македонски песни (фотогалерија)

Во салата на театарот во Битола концерт одржа “Славјанка“ – руско културно – уметничко друштво, а како и на сите настапи насекаде низ светот, така…