Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Донација на книги од Австрија, за Австриската библиотека во Битола

Н.Е. м-р Ренате Коблер-Амбасадор на Република Австрија во Република Македонија на ден 13.12.2017 ( среда) ја посети Националната установа Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ Битола…