Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: 10 вистинити  парадокси на животот

Колку повеќе се обидувате да ги воодушевите другите, толку помалку ќе бидат имрресионирани 10 вистинити  парадокси на животот: 1.Што повеќе не поднесувате некоја особина кај…

Ординацијата “Д-р Чипуровски“: хеликобактер пилори инфекцијата за настанување на хроничен атрофичен гастритис, улкусна болест и карцином на желудникот