Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

ОФС Битола: резултати од општинските “А“ и “Б“ лиги

Во организација на Општштинскиот фудбалски сојуз од Битола се одиграа натпреварите од 7. редовно, коло од “А“ лигата и 4. коло од “Б“ општинските фудбалски…