Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Болницата “Плодност“ со нова анализа, ДНА фрегментација на сперма

Во низата нови анализи кои ги воведе ПЗУ Специјална болница по гинекологија и акушерство „ПЛОДНОСТ“ од Битола е и ДНА фрегментација на сперма.  Овoј тест…