Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: техники за асертивно однесување

Подготвил: Жанета Ристевска   Постојат ситуации кога треба вербално да се избориме за себе, било тоа да се наизглед згодни, незгодни или крајно непријатни ситуации.…