Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: самоповредување кај тинејџери, предизвик на on-line игри или припаѓање на т.н “ЕМО“ групи

Тинејџери од основните училишта жртва на сајбернасилство и  интернет насилници и предатори од сомнителни сајтови  кои им нудат приклучување кон групи  со мистериозни имиња. Тие …

Mission News Theme by Compete Themes.