Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: Асертивност наместо послушност

Подготвил: психолог: Жанета Ристевска Во комуникацијата со другите луѓе во различни животни ситуации често сме биле во ситуација кога сакаме да го искажеме своето, мислење,…