Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: Надарени и талентирани ученици – мотивација наспроти перфекционизам

Подготвил: Жанета Ристевска – псохолог Во последните дваесет години голем е интересот за истражувањa на перфекционозмот. Постојат различни дефиниции и концепти на овој поим кај…