Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: корона вирус анксиозност, препораки како да се намали чувството на страв, анксиозност и паника

Кога ќе почуствувате или се појават бранови на коронавирус анксиозност  тогаш опишете го тоа искуство на себе или на други околу вас. Запрашајте се за…