Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети за самоодбрана: удар со рака пред да се пласира техника од реален аикидо (вежби за дома)

Ѓуро Илиќ аикидо мајстор 7 Дан, преку неколкку фотографии ќе покаже како да се подготвите за пласирање на аикидо техника. Ударите во реалното аикидо, а…