Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Ракометарите на Пелистер победија во Охрид за прво место во Супер лигата

Ракометарите на Пелистер со победата над Охрид, на гостувањето во Охрид, крајот на регуларниот дел на Супер лигата го завршуваат на првото место на табелата…