Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Ракометниот клуб Еурофарм Работник ги започна подготовките за пролетниот дел (фото)

Денес во 17 часот во спортската сала “Младост“ во Битола, екипата на ракометниот клуб Еурофарм Работник ги започна подготовките за пролетниот дел, кога и ги…

Валентин Груевски: Пелистер е клинички мртов, со осум фудбалери, без опрема и топки, но ако утре се платат долговите има надеж за спас