Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Продолжува победничката серија на кошаркарките

Пробаскет – Пелистер 27:50 Младите кошаркарки на Пелистер продолжуваат со победите во Првата кошакарска лига, а во последното коло со победа се враќаат од Кавадарци,…