Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Златни плакети за Игор и Гаргачо за “судиската пензија“

Двајцата битолски судии Игор Огненов и Александар Стефановски пред некое време престанаа да ги судат ракометните натпревари од Супер ракометната лига. За нивното “ракометно судиско…