Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Кико, Христијан и Жолтио, мото-крос победници за престиж, во МХ1, МХ2 и МХ3

Вчера на мото-крос патеката крај Лагово, Прилеп, се одржа првата, а можеби единствена мото-крос трка од Шампионатот на Македонија во мото-крос  за оваа календарска година.…