Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Кошаркарските ветерани на Пелистер против штипјани

Во спортската сала “Младост“ во Битола се одигра пријателски кошаркарски на ветераните на Пелистер. Оваа средба е во низата натревари кои оваа “стара“ екипа на…